Saturday, October 3, 2015

Seuraava postaus

Postauksen nimi on seuraava postaus, koska sitä se on. Aika menee nopeasti täällä ja yhtäkkiä huomaakin, että edellisestä onkin jo viikkoja aikaa. Tällä kertaa kuvapainoitteinen ja hajanainen avautuminen.

Olin katsomassa Edmonton Oilersin ja Minnestoa Wildin välistä NHL pre-season matsia Saskatoonin Sasktel Centerissä. Halli oli täynnä eli noin 7000 ihmistä oli ängennyt paikalle seuraamaan harvinaista herkkua. Hieman harmittavasti Wild oli saapunut paikalle täysin AHL-miehistössä, josta kertoo se, että suomalainen Erik Haula oli Wildin ykkössentteri. Onnekseni sain kuitenkin nähdä NHL:n mahdollisesti isoimman supertähtilupauksen sitten Sidney Crosbyn eli Connor McDavidin Oilersin paidassa. Kaveri oli kyllä dominoiva voima varsinkin hyökkäyspäässä ja loi paikkoja muille kuin Mikke Granlund konsanaan, mutta jopa paremmin. 

Ottelu päättyi Oilersin 3-0 voittoon, mutta koska ensi kaudella liigassa pelataan tasurin jälkeen 3 vastaan 3 jatkoaikaa, sitä testattiin tässä harjoitusottelussa. Haula iski Wildille jatkoaikamaalin nopeasti ja ottelu oli valmis. Hieno kokemus kaiken kaikkiaan, vaikkei ihan oikealle NHL-ottelulle vedä vertoja.


Yhtenä lauantai-iltana vaihto-opiskeljoita lähti iso kasa Nuit Blanchiin -tapahtumaan keskustaan. Kyseessä oli Taiteden yön tapainen häppeninki, jossa oli erilaista taidetta elmukelmutetusta ristekyksestä valoviritelmähökötysteoksiin. Yhdys sanat on vaike ita.

Sää on ollut pääosin todella hyvää. Auringosta ollaan saatu nauttia ja jopa yhdestä hellepäivästä. Joinakin vuosina on tähän lokakuun alkuun tullut jo luntakin huonekaverini mukaan, mutta siitä ei ole vielä tietoakaan. Yli kymmenessä asteessa mennään vielä helposti. Tarkka pitää kuitenkin olla ennen kuin ulos lähtee. Yhtenä päivänä saattaa pärjätä t-paidassa kun taas toisena takki on osuvampi valinta. Sen vuoksi checkaan sään puhelimestani Yahoo Weather -sovelluksella. Ei ole ostettu mainos, mutta sovellus on siisti ja toimii, joten suosittelen!


Tässä aika perus ruoka-annos. Yleensä otan kyllä enemmän kaikkea. Maitoakin saa, joskin se on 1 prosenttista, vaikka rasvattomasta pidän enemmän. 1-prosenttista tulee vain yhdestä hanasta, kun taas suklaamaitoa saa kahdesta, mikä "tekee järkeä", koska sitä jengi täällä näyttää juovan enemmän. Ihme touhua.

Kävin leffassa katsastamassa Riddley Scottin uuden elokuvan The Martianin. Hyvä kokemus ja 3D lasit olivat loistavat ja kevyet. Ne olivat erikoisesti kertakäyttömallia.


Edwardsissa opiskelen ja ilme ei oikeastaan edes kuvaa mieltymystä. Proffat ovat päteviä. mistä pidän. Ensi viikolla onkin sitten jo ensimmäinen mid-term koe.

Seuraava postaus oli tässä. Seuraava seuraava postaus tulee varmasti nopeammin. Ainakin ennen joulukuuta.

No comments:

Post a Comment